Nosaltres

Us presentem el nostre equip: dinàmicatentespecialitzat

Martí Pros

Martí

Llicenciat en disseny i imatge per la facultat de Belles Arts de Barcelona. De sempre m’ha atret l’estètica i la composició de tot el que ens volta. Això m’ha portat de forma natural a formar-me en l’àmbit de l’art i del disseny gràfic.

Sóc dels que les hores li passen volant en un museu o mirant qualsevol cartell que em trobo pel carrer…  En tot el que ens envolta hi ha detalls o inspiració que pot servir pel pròxim projecte que aterrarà a la meua taula en breu.

Soc de poble i volia tornar a casa, però com que per la zona no hi existia cap empresa com Optim Studio la vam crear  per poder-ne gaudir cada dia…

I aquí estem, reinventant-nos contínuament per poder col•laborar amb valtros, gent que es mou, gent que teniu projectes i a qui li importa la manera de visibilitzar-los.

Director Creatiu

Pau Poquet

Pau

Enginyer Informàtic. Perfeccionista, proactiu, emprenedor i apassionat de la tecnologia. Des de petit m’ha apassionat el món digital, saber què ha sortit, provar-ho i aplicar-ho al dia a dia.

M’agrada estar al dia i conèixer les tendències en desenvolupament web. Durant els anys ens hem anat reciclant i adaptant a les solucions tendència al món digital. Tècniques SEO i de disseny d’interfícies per fer els webs ràpids i intuïtius. Funcionament en totes les plataformes i de manera transparent a l’usuari.

Tenir la nostra empresa en el sector de la comunicació m’aporta la llibertat creativa que m’ajuda a créixer. El nostre objectiu és treballar per a millorar i ampliar l’oferta de l’empresa contínuament.

Director Tècnic

Toni Melich

Toni

Soc tècnic en imatge, format a l’Escola de Mitjans Audiovisuals Barcelona (EMAV). M’agrada observar i compartir moments, d’aquí el meu afany per intentar plasmar l’instant precís. Tant puc utilitzar el nostre entorn com els sets d’estudi. Amb les meves fotos vull parar la vida un moment i crear imatges per recordar.

Amant de la vida tranquil·la, de la naturalesa i dels meus.

Preimpressió i audiovisual

Rita Pros

Rita

Em dic Rita i soc la persona encarregada de portar la comptabilitat a Optim.

La meva feina aquí no és tan creativa com la dels meus companys. Els números i les factures no donen gaires opcions a la innovació, per això la part de l’empatia i de l’adequació amb el que em demaneu és la part que intento explotar!

Així que ja ho sabeu. A mi em trobareu entre la calculadora i els diferents programes de comptabilitat!

Gestió

Maite Bel

Maite

Soc Maite, tècnica en gràfica impresa i fotografia. Ho he cursat a l’Escola Massana i a l’Escola Serra i Abella (EASD Josep Serra i Abella) de Barcelona.
Des de petita m’apassiona la fotografia, i per això m’he format en aquest àmbit. Un cop dins d’aquest món, vaig decidir formar-me com a dissenyadora gràfica… i va ser el moment en què em vaig adonar que aquest vessant feia m’accentuava la part més artística i creativa de mi, que és amb la que gaudeixo més.
Em podreu trobar dissenyant webs de tot tipus, botigues en línia…

Impressió i web

Vane Benet

Vane

Em dic Vane i sóc la persona encarregada de la part comercial a Optim Studio.
M’agrada el contacte directe amb la gent, parlar amb vosaltres i poder ajudar-vos en tot el que necessiteu lligat amb els serveis que us oferim.
Els meus companys, creatius i amb un ampli ventall de solucions, m’ho posen molt fàcil per poder-vos mostrar tot el que fan.
Sense dubte, estic a la vostra disposició per visitar-vos i ajudar-vos en el que calgui!
 

Comercial

Serveis

Il·lustració d'una ploma fent una rodona a partir de tres punts.

DISSENY

Disseny

Imatge corporativa, etiquetatge i embalatge, campanyes publicitàries, maquetació…

Il·lustració d'un mostrari de colors.

IMPRESSIÓ

Impressió

Revistes, tríptics i flyers, cartelleria, llibres…

Il·lustració d'una màquina de rotular.

RETOLACIÓ

RETOLACIÓ

Cartelleria interior i exterior, vehicles, tèxtil, vinils i decoració…

Il·lustració d'una camiseta.

PROMOCIÓ

PROMOCIÓ

Roba personalitzada, banderes, carpes, bosses, ampolles, bolígrafs…

Il·lustració d'un ordinador, una tauleta aguantant-la unes mans i un mòbil aguantant-lo.

WEB

WEB

Webs corporatius i presencials, botigues en línia, posicionament als cercadors, community manager…

Il·lustració d'una càmera fotogràfica.

AUDIOVISUAL

AUDIOVISUAL

Imatges d’estudi, imatges amb dron, tours 360°, vídeos i spots, reportatges fotogràfics…